Alexis Texas, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb pornó előadóművésze, akinek 5,5 millió követője van az Instagramon, levetkőzött egy zenei videóklipben, ami nagy felháborodást váltott ki Iránban.

Alexis Texas hatalmas felháborodást váltott ki, miután hiányos öltözetben jelent meg egy iráni videoklipben. A videóklip előzetese pillanatok alatt elterjedt a közösségi médiában. A pornósztár iráni stílusú kabátot és fejfedőt visel a felvételen, melyektől gyorsan megszabadul, hogy megmutassa testét egy szexi spagettipántos ruhában - írja a Daily Star.

 Az iráni Audiovizuális Médiaszolgáltatásokat Szabályozó Hatóságok a hét elején betiltotta a videoklipet, és beperelte Rubikát online közzététele miatt.  Azt állítják, hogy mivel a videóklipben egy pornószínésznő szerepel, az sérti a gyermekek jogait. Bár a videóklip nem tartalmaz meztelenséget vagy kifejezett szexet, de a szakértők attól félnek, hogy a tinédzserek rákeresnek majd a pornószínésznőre az Internetet és nem szeretnék, ha ő lenne a követendő példa a számukra.

Az előzetes, amelyet csak az énekes Sasy Instagram oldalán 6,5 millió alkalommal néztek meg, valószínűleg ösztönözni fogja a szigorúbb internetkorlátozások bevezetését.