Így él ma a várpalotai hintabalesetben megsérült Krisztofer

Forrás: Youtube -
betegség várpalotai hintabaleset baleset gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három és fél év telt el a borzalmas várpalotai hintabaleset óta. Krisztofer, aki akkor majdnem életét vesztette, ma egyre jobb egészségnek örvend.

A baleset után, az akkor 18 éves sokáig kómában feküdt, az orvosok alig adtak esélyt a felépülésére. Ám számos műtétet követően, ma minden jel arra mutat, hogy Krisztofert rehabilitációja sikeres. Nemrégiben magánéletében is hatalmas szánta el magát, hiszen eljegyezte a kedvesét.

Máthé Krisztofer Forrás: Youtube

"Jól érzem magam, jól vagyok, de nagyon szeretnék már dolgozni valamit. Korábban asztalosnak tanultam az iskolában, szívesen állnék munkába a szakmában, de mindenre nyitott vagyok, szinte bármit szívesen elvállalnék. A párommal minden rendben, általában anyának szoktam segíteni az itthoni munkákban"

– nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Krisztofer, akinek korábban az édesanyja tolmácsolta a szavait, de mára szinte teljesen érthetően kommunikál. Pedig a több hetes ágyban fekvés után nagy esély volt rá, hogy nem élhet majd teljes életet. A rehabilitációval töltött évek alatt mindent újra kellett tanulnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.