"A nyögdécseléshez nem nagyon kellett színészkedni" - Várkonyi András felnőtt filmekben is dolgozott

szinkronhang pornófilm Várkonyi András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A főként Vili bácsiként ismert színész is sokszor kényszerült kompromisszumra, hogy elindulhasson karrierje. Így történhetett meg, hogy pornófilmekben is szerepelt - pontosabban nem ő, hanem csak a hangja. 

Várkonyi András a Hot! magazinnak adott interjújában nosztalgiázott arról, hogyan is indult a karrierje. Kezdetben Békéscsabán játszott, de nem szerette a vidéki életet. Ráadásul nagyon szegény is volt, fűtetlen albérletben élt. Így kapva kapott a lehetőségen, amikor Horváth Ilona Budapestre hívta a Vidám színházhoz.

Mivel azonban minden kezdet nehéz, így András is kipróbált több dolgot, hogy bevételhez jusson. Így történhetett meg, hogy a 90-es években felnőttfilm-szinkronizálással is foglalkozott.

– mesélte mosolyogva a színész.

várkonyi andrás Forrás: --

A 90-es években nagyon virágzott a pornóipar, így jól lehetett keresni a szinkronizálással. Bár nyilván nem sorolja a legnagyobb alakításai közé, András nem érzi kellemetlennek vagy problémásnak a karrierjének ezt az állomását.

Várkonyi András nagyon nehéz időszakon van túl: két éven belül elveszítette lányát, testvérét és édesapját, így bizonyára jólesett neki egy kicsit a múlton nosztalgiázni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.