Mihalik Enikőnek 2020 meghozta a várva várt boldogságot: december 25-én párja, Korányi Dávid megkérte a kezét és nemrég azt is bejelentette, hogy szíve alatt hordja első kisbabáját.

A magyar szupermodell boldogabb, mint valaha, mivel ő sem számított rá, hogy ilyen gyorsan teherbe esik majd. A terhesség elején sokszor nagyon rosszul volt, egy reggelit képtelen volt néha összedobni magának. Természetesen most a legfontosabb a baba egészsége és az, hogy Enikő jó anyuka legyen. Bár attól tart, hogy ő lesz a szigorúbb, ha leendő gyermeke is a modellpálya felé fog kacsingatni, abban támogatni fogja - írja a Blikk.

Mihalik EnikőForrás: Mihalik Enikő / Instagram

Bár még meg sem született első gyermeke, már a második babáról is meg van a konkrét elképzelése. Mivel Enikőnek drasztikus véleménye van a túlnépesedésről és arról, milyen sok gyermek születik szerencsétlen körülmények közé, így második gyermekét szívesen örökbe fogadná. Úgy érzi, hogy ezzel a világgal és a gyermekkel is jót tennének.

Ezt azért is gondolom így, mert én érzem magamban azt, hogy a szeretet, amit tudnék adni ennek a gyermeknek, nem lenne megkülönböztető a sajátomtól. És szerintem nekem az az egyik különleges adományom az élettől, hogy ez a szeretet létezik bennem, és úgy gondolom, hogy meg tudnám osztani. Dávid pedig abszolút egyetért ezzel"

- nyilatkozta a topmodell.

Első gyermekük - akinek a nevét már tudják a szülők, de nem árulják el - július közepén fog megszületni, ám férjével szeretnék, ha kettős állampolgár lenne, ezért májusban visszaköltöznek New Yorkba, ahol egyébként mindketten sokat éltek már. Az első pár évet mindenképp ott szeretnék tölteni.