Mihalik Enikő vallomása: "A második gyermeket örökbe szeretnénk fogadni"

Forrás: Mihalik Enikő / Instagram -
anyaság örökbefogadás Mihalik Enikő várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikőnek 2020 meghozta a várva várt boldogságot: december 25-én párja, Korányi Dávid megkérte a kezét és nemrég azt is bejelentette, hogy szíve alatt hordja első kisbabáját.

A magyar szupermodell boldogabb, mint valaha, mivel ő sem számított rá, hogy ilyen gyorsan teherbe esik majd. A terhesség elején sokszor nagyon rosszul volt, egy reggelit képtelen volt néha összedobni magának. Természetesen most a legfontosabb a baba egészsége és az, hogy Enikő jó anyuka legyen. Bár attól tart, hogy ő lesz a szigorúbb, ha leendő gyermeke is a modellpálya felé fog kacsingatni, abban támogatni fogja - írja a Blikk.

Mihalik Enikő Forrás: Mihalik Enikő / Instagram

Bár még meg sem született első gyermeke, már a második babáról is meg van a konkrét elképzelése. Mivel Enikőnek drasztikus véleménye van a túlnépesedésről és arról, milyen sok gyermek születik szerencsétlen körülmények közé, így második gyermekét szívesen örökbe fogadná. Úgy érzi, hogy ezzel a világgal és a gyermekkel is jót tennének.

- nyilatkozta a topmodell.

Első gyermekük - akinek a nevét már tudják a szülők, de nem árulják el - július közepén fog megszületni, ám férjével szeretnék, ha kettős állampolgár lenne, ezért májusban visszaköltöznek New Yorkba, ahol egyébként mindketten sokat éltek már. Az első pár évet mindenképp ott szeretnék tölteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.