Ezt üzente a rajongóinak születésnapján Koncz Zsuzsa

Forrás: Facebook/Koncz Zsuzsa -
ígéret Koncz Zsuzsa üzenet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekesnő, Koncz Zsuzsa március 7-én ünnepelte a 75. születésnapját, aki a jeles nap alkalmából rengeteg üzenetet kapott. Háláját közösségi oldalán egy levélben fejezte ki, amelyben üzent is a rajongóinak.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művésznő, Koncz Zsuzsa március 7-én ünnepelte a 75. születésnapját, amely kapcsán rengeteg kedves üzenetet és köszöntést kapott az ismerőseitől, rajongóitól.

A jó kívánságokat nem hagyta szó nélkül, egy levélben mondott köszönetet, illetve üzent is a rajongóinak, bízva abban, hogy hamarosan újra találkozhat a közönségével.

75 éves lett Koncz Zsuzsa Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

"Kedveseim,
elmondani nem nagyon tudom, mert nehéz szavakban megfogalmazni, mekkora biztatás és öröm volt számomra az utóbbi napok üzenet és levél áradata!
Kevésnek tűnik a köszönet, melyet cserébe küldhetek nektek azokra a megható, mélyről jövő mondatokra, melyeket erre a mostani évfordulóra kaptam tőletek!

A szívem szerinti igazi válasz és köszönet egy koncert lenne, ahol összegyűlhetnénk, megfoghatnánk egymás kezét, és örülhetnénk - összetartozásunk valódi lényegének - a zenének, a dalnak!Ez most sajnos nem lehetseges, de ígérem nektek, amint az idők ezt megengedik, meghirdetjük a nagy találkozót, ahol mindnyájan ott lehetünk!

Addig pedig vigyázzatok magatokra, egymásra, szeretteitekre, és tudjátok: "...valahogy lesz majd, csak éljük túl..." - olvasható az énekesnő bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.