Ugyan nem rég született meg a kislányuk, de Katy Perry és Orlando Bloom nem házasodtak össze eddig. Most viszont karikagyűrűt véltek felfedezni az énekesnő ujján.

Katy Perry és Orlando Bloom már többször elhalasztották az esküvőjüket részben a koronavírus miatt. Ám közben megszületett kislányuk Daisy. A pár most úgy tűnik, mégis összeházasodhatott titokban, mert Katy gyűrűsujján egy karikagyűrűt láttak miközben Hawaii-n sétált. Arcmaszkot és baseball sapkát viselt, valószínűleg azt gondolta, így senki sem ismeri fel, de tévedett!

Katy Perry és Orlando Bloom titokban összeházasodtak?Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency


Az énekesnő párjával, Orlando Bloommal, és annak fiával volt, illetve természetesen a kis Daisyt sem hagyták otthon. Csakhogy a színész keze nem volt látható, így arra nincs bizonyíték, hogy ő is viseli a karikagyűrűt - írta a Mirror.

Az eljegyzés már 2019 februárjában megtörtént, csakhogy többször el kellett halasztaniuk az esküvőt. Lehetséges, hogy megelégelték, és végül szűk körben mondták ki a boldogító igent?

Kattints IDE a fotóért!