Badár Sándor őszintén vallott: Több alkalommal is elkaptam a koronavírust

depresszió Badár Sándor vallomás bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű humorista, Badár Sándor számára is rendkívül nehéz időszak a mostani. Az elmúlt hónapokban többször is elkapta a koronavírust, ami miatt kissé depressziós lett, emellett pedig anyagilag sem érzi biztonságban magát. 

Hihetetlen, de Badár Sándor több alkalommal is átesett a koronavírus-fertőzésen.

"Én magam elkaptam többször is. Mondhatnám, hogy szerencsés voltam, mert nem kerültem kórházba, és egyik sem okozott komoly gondokat. Úgy tartom, hogy ha az ember igyekszik egészségesen élni, akkor talán szerencsésen megússza, még akkor is, ha elkapja. Persze nem vagyunk egyformák, sajnos sokan rosszul jártak. A magam optimizmusával próbáltam és próbálok jól kijönni a helyzetből" - mesélte a Blikknek a humorista.

Az első alkalommal nagyon megviselte a szervezetét a vírus.

Forrás: Viasat3

"Első alkalommal tavaly májusban kaptam el. Elég zordul éltem meg. Erős fejfájással kezdődött, ehhez társult láz és köhögés, általános rosszullét és izomfájdalom.

Főleg a köhögés készített ki és a tudat, hogy itthon vagyok egyedül, ha bármi bajom van, akkor nem tudom, képes leszek-e segítséget kérni. Ami még nagyon rossz hatással volt rám, az egy nagyon csúnya depresszió. Ilyenkor az embernek tényleg utolsó óra utáni pillanata van.

Egy napig ebben az állapotban voltam, amikor pedig már eljött a sírógörcs is, azt gondoltam, valamit tenni kell. Felforraltam egy liter pálinkát, és törölközővel a fejemen beinhaláltam. Nem mondom, hogy kellemes volt, azt is túl kellett élni és nem állítom, hogy ez egy követendő példa, de másnapra már semmi bajom nem volt" - magyarázta Badár.

A pandémia miatt fellépései sincsenek a humoristának, ami egyre jobban megviseli a pénztárcáját.

"A munka sosem szégyen, nem ragaszkodom mindenáron ahhoz, ami nincs. Sok lehetőség van, amit próbálok kiaknázni: rádiókabaré, stand-up comedy fellépések, de ha minden kötél szakadna, akkor semmilyen feszültséget nem okozna bennem, ha egy pult mögé kellene állnom dolgozni. Többször megtettem már, nagy túlélő vagyok" - mondta határozottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.