Kulisszatitkokat árult el az Exatlonnal kapcsolatban Palik László

Exatlon Hungary Palik László titok Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary rajongói a versenyen történteneken kívül arra is borzasztóan kíváncsiak, hogy mi történik a kulisszák a mögött, amikor leállnak a kamerák vagy éppen szabadnapja van a játékosoknak és a műsorvezetőnek. Palik László most elárult néhány titkot a műsorral kapcsolatban. 

Palik Laci, az Exatlon Hungary műsorvezetője néhány érdekes kulisszatitokról rántotta le a leplet a műsorral kapcsolatban. Elsőként arra a kérdésre válaszolt, hogy mi történik akkor, amikor nem forognak a kamerák.

"Ha éppen versenyt nem forgatunk, az élet akkor sem áll meg, ilyenkor készülnek reality felvételek, online extra tartalmak és ezen túl is bőven akad tennivaló a műsor kapcsán.

Nehéz leírni egy napomat, hiszen mindig minden változik, az Exatlon nem csak a versenyzőknek, nekünk is a folyamatos alkalmazkodásról szól, egész nap azon dolgozunk

- legyen szó hétköznapról vagy hétvégéről, hogy a nézők izgalmas és szórakoztató műsort lássanak a képernyőn. Ami biztos, hogy minden nap sportolok, az nem maradhat el" - árulta el Laci.

A műsor bájos riportere, Gelencsér Timi sem unatkozik a szabadidejében.

"Ha nem forgatunk éppen versenyt és online tartalmat sem, akkor igyekszem kihasználni a napom és felfedezni a dominikai látnivalókat, a környék szépségeit és igyekszem minél változatosabb programokat szervezni, amihez szerencsére segítségem is van. Emellett sosem maradhat ki a sport, a pihenés és természetesen a családommal és barátaimmal való beszélgetés sem" - mondta Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.