Sokak szerint a csillagokban meg van írva a sorsunk, és már a születésünk pillanatában eldől, hogy milyen típusú emberek leszünk. Vannak, akik már kislány korukban úgy fogják meg a játék babájukat, mintha valódi csecsemő volna a kezükben, és biztosak benne, hogy csak anyaként teljesedhetnek ki igazán.

A horoszkópunk rengeteg információt rejt a sorsunkkal kapcsolatban, így arról is árulkodik, hogy tipikus anyatípusok vagyunk-e. Szakemberek szerint ez az az öt csillagjegy, akikből a legjobb édesanya válik majd.

Halak
A Halak jegyben született nők igazi mesevilágot alkotnak csemetéiknek, hiszen nagyon kreatívak, és mindig meg is valósítják terveiket. Ezzel nem csak inspiráló környezetet teremtenek a kicsiknek, de teret és támogatást adnak nekik abban, hogy mindig bátran és magabiztosan valósítsák meg a terveiket, és valóra váltsák még a legextrémebb álmaikat is.

A Halak jegyben született nők igazi mesevilágot alkotnak csemetéiknek, hiszen nagyon kreatívakForrás: Shutterstock

Bak
Egy igazi anyatigris, aki végsőkig kiáll és küzd a gyermekeiért. A Bak nő, úgy ahogy mindenben a gyereknevelésben is racionális, és lojális. Szeretne minél több tapasztalatot megosztani és átadni a gyerekeinek, azért, hogy nekik már ne kelljen azokat a vargabetűket írniuk, amiket neki kellett. Ebből kifolyólag olykor szigorú, és határozott, ám mindezt csak azért teszi, mert a legjobbat akarja a legféltettebb kincsének.

Kos
A Kos jegy szülöttét minden érdekli, imádja a kalandokat, amiben csak lehet kipróbálja magát, és nem ismer lehetetlent. Éppen ezért a Kos mamik gyermekei azok, akik már általános iskolás korukban az összes délutáni foglalkozásra beiratkoznak,mert anyukájuk azt szeretné, hogy mindent megtapasztalhassanak, és ők válasszák ki, hogy miben találják meg leginkább önmagukat.

A Kos mamik gyermekei azok, akik már általános iskolás korukban az összes délutáni foglalkozásra beiratkoznakForrás: Shutterstock

Bika
Minden Bikában a türelmét irigyelhetjük leginkább. Főleg akkor, ha valaki több gyermekes anyukaként, még egy szétpakolt lakás és egy vérre menő plüssmaciért folytatott gyermekharc kellős közepén is meg tudja őrizni a hidegvérét. A Bika jegyű édesanyáknak bizony ez az egyik legnagyobb erénye. A türelem és a megértés még kamaszkorban is nagy segítség lehet probléma mentes kommunikációban.

Mérleg
A Mérleg szülő titka, hogy egyszerűen nincs tabu a gyermekeivel való kapcsolatában. Mivel mindent őszintén és közvetlenül tud megbeszélni a gyerekeivel, nekik is egyértelmű lesz, hogy a gördülékeny kommunikáció mennyire fontos szerepet tölt be az emberi kapcsolatokban és, hogy az őszinteséggel számtalan konfliktus elkerülhető.