A koronavírus szövődményeibe halhatott bele Rubint Réka édesanyja

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett a hír: szombaton délután meghalt Rubint Réka édeanyja. A tragédiáról - a találgatások elkerülését megelőzendő - Norbi posztolt először, később Réka is megszólalt. A háromgyermekes édesanya teljesen összetört. Most pedig kiderült, valószínűleg a COVID szövődményei miatt hunyt el az idős asszony. 

Réka nemrégiben még boldogan újságolta, édesanyja legyőzte a koronavírus-fertőzést, és jól van.

Az asszony halála után elsőre szívinfarktusra gyanakodtak, ám felmerült az is, hogy a koronavírus szövődményei okozták a tragédiát.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

"A Covid–19 az egész szervezetre, így az érrendszerre is rossz hatással lehet, méghozzá úgy, hogy ez az erős gyulladásos válasz megnöveli a vérrögképződés kockázatát. A legnagyobb veszélynek a tüdő van kitéve, hiszen igen nagy mértékben károsítja azt. A vérrögök helyi érszűkületet, mélyvénás trombózist és tüdőembóliát okozhatnak, ami sajnos halálos kimenetelű lehet" – nyilatkozta dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.