Felkavaró: egész életében öngyilkos gondolatok kínozták a híres énekesnőt

Forrás: AFP/The Recording Academy/Emma Mcintyre -
öngyilkos Demi Lovato öngyilkos gondolatok öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato egész életében öngyilkossági gondolatokkal küzdött, de a szerettei támogatása, valamint az alvás, a naplózás vagy a meditáció eddig még mindig átlendítették a holtponton.

A 28 éves énekesnő elárulta, többször is gondolkodott azon, hogy eldobja életét, de egy olyan fantasztikus támogató közeg áll mögötte, amely mindig segít neki, ha mélypontra kerül.

- mesélte a világsztár.

Demi Lovato Forrás: AFP/The Recording Academy/Emma Mcintyre

Amint Demi kezdi mentálisan rosszul érezni magát, azonnal megkeresi a körülötte lévő embereket, akik segítenek abban, hogy kitalálják, milyen kezelésre van éppen szüksége. Néha elég egy nagy alvás, de sokszor a meditáció és a naplóírás is segít - írja a Daily Mail.

Az énekesnő már jól ismeri önmagát és sötét gondolatait, így fel van készülve arra, mit tegyen, ha megjelennek. Demi majdnem életét vesztette 2018-ban, amikor túladagolta magát, így szerencsésnek érzi magát, hogy második esélyt kapott az életre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.