Szomorú: így él most a minden idők legfiatalabb lottónyertese

Forrás: Shutterstock -
lottó lottónyertes segély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Callie Rogers 16 éves korában nyert 1,8 millió fontot, melynek azóta nyakára hágott. A négygyermekes anyuka mára segélyekből él és kábítószerfüggőségtől szenved.

A 33 éves Callie Rogers-t letartóztatták, miután barátjával autóbalesetet szenvedett és elmenekült a helyszínről. Kiderült, hogy a nő kokain hatása alatt állt, így 22 hónapra eltiltották a vezetéstől is.

Callie Rogers 2003-ban, 16 éves korában nyert a lottón 1,8 millió fontot (mai árfolyamon kb. 761 millió forint), de az összeget elpazarolta az évek alatt. Vett rajta házat magának és a családjának, drága designer ruhákat, autókat. Sok pénzt költött utazásokra, drogokra, partikra, mellműtétekre, tetoválásokra és hatalmas összegeket ajándékozott családjának és barátainak - írja a The Sun.

pénz nyeremény Forrás: Shutterstock

A nőt sokan kihasználták, párkapcsolatai kudarcba fulladtak és depresszióval is küzdött, de nem bánja, hogy annak idején megnyerte a nyereményt.

Callie arra is felhívta a figyelmet, hogy fel kellene emelni a lottó korhatárt 18 éves korra, mivel egy mindössze 16 éves gyerek nem tudja még feldolgozni ezt a felelősséget.

Az egykori lottónyertesnek teljesen elfogyott az egykori nyereménye, ma már segélyekből él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.