A brit Callie Rogers 16 éves korában nyert 1,8 millió fontot, melynek azóta nyakára hágott. A négygyermekes anyuka mára segélyekből él és kábítószerfüggőségtől szenved.

A 33 éves Callie Rogers-t letartóztatták, miután barátjával autóbalesetet szenvedett és elmenekült a helyszínről. Kiderült, hogy a nő kokain hatása alatt állt, így 22 hónapra eltiltották a vezetéstől is.  

Callie Rogers 2003-ban, 16 éves korában nyert a lottón 1,8 millió fontot (mai árfolyamon kb. 761 millió forint), de az összeget elpazarolta az évek alatt. Vett rajta házat magának és a családjának, drága designer ruhákat, autókat. Sok pénzt költött utazásokra, drogokra, partikra, mellműtétekre, tetoválásokra és hatalmas összegeket ajándékozott családjának és barátainak - írja a The Sun.

pénz nyereményForrás: Shutterstock

A nőt sokan kihasználták, párkapcsolatai kudarcba fulladtak és depresszióval is küzdött, de nem bánja, hogy annak idején megnyerte a nyereményt.

 "Mindannyian követünk el hibákat az életben, fiatalon és naiv koromban én is elkövettem néhányat, de a lottó megnyerése nagy szerepet játszott abban, hogy ma olyan emberré váljak és büszke legyek arra, aki vagyok."

Callie arra is felhívta a figyelmet, hogy fel kellene emelni a lottó korhatárt 18 éves korra, mivel egy mindössze 16 éves gyerek nem tudja még feldolgozni ezt a felelősséget. 

"Túl fiatal voltam. Egyik napról a másikra gondtalan gyerekből felnőtt lettem."

Az egykori lottónyertesnek teljesen elfogyott az egykori nyereménye, ma már segélyekből él.