Kocsis Tibi: "Rólam van egy olyan kép, hogy én egy tündi-bündi szerethető cuki maci vagyok"

Kocsis Tibor párkapcsolat magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibi boldog párkapcsolatban él barátnőjével, akivel szerencsére a nehezebb pillanatokat is meg tudja élni. Ennek ellenére belátja, hogy neki is megvannak a maga rossz tulajdonságai.

Kocsis Tibi szerint mindenkinek megvannak a maga hibái. Ráadául róla elterjedt egy kép, hogy ő egy tündi-bündi pasi, akit kenyérre lehet kenni, holott neki is van egy másik énje, amit csak azok ismernek, akik igazán közel állnak hozzá. Tibi nem tartja magát egy szívtipró típusnak, viszont az érzelmeit nagyon jól át tudja adni a közönségnek. Az énekes őszintén elmondta a Blikknek, hogy legrosszabb tulajdonságai között a kukacoskodást és a kényszerességet tartja illetve néha a rendetlenség és a lustaság is jellemző rá.

Kocsis Tibor Fotó: Polyák Attila - Origo

Tibi igyekszik tudatosan élni, rendben tartani az életét maga körül, de ha a rendrakásra kerül a sor, az nem mindig sikerül. Ezért szükség esetén bejárónő segítségét kéri az otthona rendben tartásához. Kocsis Tibi nemrég arról is mesélt, hogy úgy döntött, nem ül ölbe tett kézzel, amíg újra koncertezhet, nem akarja felélni az összes tartalékát, így jelenleg marketingesként dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.