Könnyek az Exatlonban: Gréti beáldozta magát, de hiába várt hálát

sírás verseny Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gréti helyett Dóri mehetett a Hirtelen Halál futamba, pedig a lány nagyon szerette volna megmutatni, mit tud az Extalonban a dominikaiak ellen. A sportoló úgy érzi, ezért cserébe még egy kis hálát sem mutatott neki a lány.

Sírva találta a szobában Anna és Viki Grétit a dominikaiak ellen folytatott harc után. A lány kiborult, amiért feláldozta azt egyetlen lehetséges futamát, és helyette Dóri szállhatott harcba, aki viszont még egy kis hálát sem mutatott ezért. De már korábban is megingott a két sportoló kapcsolata.

„Az utóbbi időben már távolabb éreztem magamtól Dórit, nem tudtam úgy rábízni a dolgaimat, mint korábban, és ez a nemzetek viadala alatt csúcsosodott ki. Kezdetben magamban tartottam az érzéseimet, de ott kitört belőlem" – vallotta be Gréti.

Gréti kiborult, amiért nem indulhatott a futamon. TV2

Noha a nap végén próbálták megbeszélni a dolgot, nem igazán sikerült tisztázniuk a konfliktust.
„Úgy éreztem, hogy Dóri nem egészen értette még meg, mi is játszódik le bennem, inkább csak a saját nézőpontjából szemlélte a történteket, de szeretném még vele a jövőben alaposabban is átrágni a bennünk lévő érzéseket, gondolatokat" – mondta Gréti.

Dóri azonban egészen másképp látja a helyzetet:

„Én továbbra sem gondolom, hogy ő beáldozta volna magát, még ha ő így is fogalmazott. Szerintem, ha egy csapat bizalmat szavaz, hogy én legyek a befejező ember, akkor nem az önfeláldozás, hanem az aznapi győzelem a döntő. Biztosan lesz még válogatott meccs, ahol Grétinek is lesz lehetősége bizonytani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.