Az Operettszínház sztárja, Mészáros Árpád Zsolt a koronavírus miatt elesett bevételétől, nem volt munkája, ami rendkívül megviselte. Az alkoholban kereste a menedéket, amit egy idő után napi szinten művelt. Ennek meg is lett a következménye. 

Eleinte Mészáros Árpád Zsolt családjának tűnt fel, hogy az alkohol hatására teljesen megváltozott a színész viselkedése, de ő ezt egy darabig nem vette tudomásul, majd rövidesen ő is belátta, hogy segítségre van szüksége. Beismerte magának, hogy képtelen mértéket tartania, így drasztikus lépésre szánta el magát.

"Én el akartam menni orvoshoz is, amikor meghoztam a döntést. Felhívtam Zachert, hogy tudna-e segíteni nekem, mert nem voltam olyan állapotban. Éreztem, hogy nem úgy viszonyulok a családomhoz sem, sokkal agresszívebb voltam, állandóan sírtam minden este, ahogy megittam az első pohár boromat" - mesélte a Tények Plusz riportjában MÁZS. 

A legfőbb probléma az volt, hogy a színész megszűnt családfenntartó lenni, nála 16 évvel fiatalabb kedvese, Kriszti tartotta el kettejüket.

"Összeroppantam, mint családfenntartó. Kriszti tartott el bennünket, mert neki volt munkahelye kettőnk közül" - vallotta be őszintén Zsolt.

Nagyon sokat változott MÁZS, továbbra is tartja magát a döntéséhez és nem iszik alkoholt.