Pécsi Ildikó fogadott fia állítja: a színésznő üzent neki a túlvilágról

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál gém Pécsi Ildikó szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 20-án reggel, egy nappal Pécsi Ildikó temetése után, különleges vendég jelent meg L. Péterfi Csaba kertjében. 

A szürke gém, melyet soha nem láttak sem előtte, sem azóta, pont Csaba hálószobájából jól látható fenyőfán foglalt helyet, néhány percig szemlélődött, majd tovaszállt. A színésznő fogadott gyermeke biztos abban, hogy ez nem véletlen és halott édesanyja így szeretett volna végleg elbúcsúzni tőle.

- nyilatkozta a férfi a Ripostnak.

Budapest, 2020. február 28. A Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett Pécsi Ildikó színművész (j) az elismerés átadásán a Pesti Vigadóban 2020. február 28-án. MTI/Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A kínaiak szerint a szürke gémek gyakran megjelennek a halálesetek után, mivel ők viszik el a halott lelkeket, ezzel gondoskodva az élet körforgásáról. Sokan azonban abban is hisznek, hogy a holtak állatok képében jelennek meg újra, hogy szeretteiknek meglátogassák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.