Balázs Andi közösségi oldalán vallott szerelmet párjának: "Szia Gábor! Szeretlek"

Forrás: Balázs Andi/Instagram -
házasság párkapcsolat Balázs Andi közösségi oldal szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már tizenkilenc éve annak, hogy Andi és Gábor először találkoztak. Évfordulójuk alkalmából a színésznő megható vallomást tett közzé Instagram-oldalán.

Balázs Andinak is rengeteg nehézséggel kell szembenéznie nap mint nap. A színésznő nem rég egy barátot is elveszített a járvány miatt, néhány héttel ezelőtt párja covidos lett, ezért el kellett költöznie otthonából, ráadásul Andi a külseje miatt is sok bántást kap.

A mindig pozitív énekesnő 19. évfordulójuk alkalmából egy érzelmes posztot osztott meg kettejük kapcsolatáról, és betekintést engedett abba, miért imádja ennyi év után is Gábort.

"Szia Gábor! Szeretlek. Gondoltam összeszerkesztek egy kis videót a képeinkből. Rakok alá zenei aláfestést és sok-sok szív motívumot aztán elvetettem az ötletet.

Megtaláltam ezt a képet és csak úgy nézegetem. Csak úgy nézegetlek. Szoktalak "csak úgy" nézegetni.
Elmerengek azon sokszor, hogy lehet benned annyi türelem, hogy nem csapsz agyon egy jó nagy lapáttal amikor pörgök valami teljesen banális hülyeségen.

Hogy lehet benned annyi bölcsesség, hogy tudd mikor kell csak átölelni és nem mondani semmit. Biztos azért mert egyszerűen csak szeretsz. Ahogy vagyok. Teszed ezt immáron 19 éve. Köszönöm! Szia Gábor! Szeretlek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.