Gregor Bernadett többször mondta már ki a boldogító igent, de egyik házassága sem tartott holtodiglan, pedig komolyan gondolta, hogy egy életre szólnak majd a kapcsolatai.

"Feleannyi férjem volt, mint Liz Taylornak, csak mondom" - mondta Gregor Bernadett Szabó Győzőnek, miután a színész a házasságairól kérdezte őt. Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól. Én azt hiszem, ilyen gondoskodó valaki vagyok. Ha kapcsolatban éltem, akkor nem voltak kiskapuk. Akkor azt éreztem, hogy mindent adok és mindent szeretnék" - tette hozzá Bernadett, aki már azt is tudja, mi okozta a problémát. 

Gregor BernadettForrás: Facebook/Tv2

"A szerelem az egy módosult tudatállapot. Akkor az ember tényleg nem reálisan lát dolgokat, nem úgy gondolkodik. Mondhatjuk úgy, hogy a fiatalos hév miatt elkapkodtam bizonyos dolgokat az életemben" - mondta. Ugyan a szerelmi életének jelenlegi helyzetéről nem kívánt nyilatkozni, azt elárulta, jól érzi magát. 

"Nem unatkozom, mert egy nyolcadikos kamasz anyukája vagyok, és számos állatkával, például kutyával élek együtt. Iszonyat sokat megyek velük kirándulni. (...) Jól érzem magam a bőrömben."