Drámai vallomás: Hajdú Péter párja ikermagzatait is elveszítette

Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official -
családalapítás vetélés babavárás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Köllő Babettel beszélgetett az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, amikor is a műsorvezető elárulta, hogy szerelme, Eszter tavaly augusztusban esett teherbe először, de a várandósság hetedik hetében meg kellett szakítani a terhességet. 

Hajdú Péter és párja, Eszter másfél éve alkotnak egy párt és már csak egy közös baba hiányzik a boldogságukhoz. Tavaly december Eszter élete méhen kívüli terhesség miatt került veszélybe, most azonban kiderült, már augusztusban is teherbe esett, ráadásul ikreket várt.

- mesélte Hajdú Péter.

Hajdú Péter és Eszter Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official

A műsorvezető sokáig gondolkozott rajta, hogy benne hagyja-e a műsorban ezt az őszinte vallomást, de végül nem vágták ki, nem akarta ezzel manipulálni a beszélgetést.

- mondta később Hajdú Péter a Borsnak, aki igyekszik Eszter stabil támasza lenni ezekben a nehéz időkben. A műsorvezető úgy érzi, hogy túl vannak a nehezén, Esztert alaposan kivizsgálták és megnyugtatták, hogy nincs semmi szervi akadálya annak, hogy jöjjön a baba. Így a pár nem adja fel és a jövőre koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.