Köllő Babett az édesanyjáról: zöldkártya lottón nyert vízumot Amerikába

Forrás: TV2 -
Köllő Babett Összezárva Hajdú Péterrel zöldkártya édesanyja Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett lesz pénteken este 10-kor az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, aminek már a második évada fut a Life TV-n. A Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője őszintén mesélt édesanyjáról és arról, hogyan jutott ki Amerikába. 

Köllő Babett édesanyja nagyon fiatal volt, mindössze 19 éves, amikor ikreknek adott életet. Most 61 éves, de bomba formában van, a pasik egyenesen odavannak érte. 11 éve él Los Angelesben. Babett elárulta, hogyan jutott ki Amerikába.

"Nyert zöldkártya lottón. Akkor a helyi tévénél dolgozott főszerkesztőként, éppen ült a tévénél, amikor feljött egy ablak, hogy akar-e az USA-ban dolgozni és regisztrált zöldkártya lottón és nyert. (...) 16 éves volt akkor öcsém" - mesélte Hajdúnak Babett.

Babett édesanyja zöldkártya lottón nyert, így jutott ki az USA-ba Forrás: Life TV

Babett édesanyja 16 éves fiával az egyik barátjához költözött ki Palm Springsbe. A fiát beíratta a helyi középiskolába, ő pedig nyitott egy bankszámlát és elkezdett az egyetemen egy nyelvi kurzust. Később felköltöztek Los Angelesbe, Babett öccse ott fejezte be az egyetemet. Most már mindketten állampolgárok.

Összezárva Hajdú Péterrel április 9-én, ma este 22 órakor a Life TV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.