Többen is felvállalták, hogy elmesélik történetüket arról, hogyan károsította meg őket Fekete Dávid. Az énekes több tízmillió forinttal tartozik nekik.

Dagad a botrány Fekete Dávid körül, többen vállalták arcukat, és elmesélték, hogyan károsította meg őket az énekes komoly összegekkel.

Imrétől például 120 millió forintot vett el a sztár, a férfinak és családjának el kellett adniuk a házukat, és gyakorlatilag az utcára került állapotos feleségével és gyerekével.

Fekete Dávid károsultjai elmesélték, mi történt pontosan.Forrás: Fekete Dávid / Instagram

Andrea 4 éve ismerkedett meg Fekete Dáviddal, sokat segített neki, baráti viszonyban voltak. Neki a kocsiját vette el az énekes, mondván majd részletekben kifizeti. Ám erre nem került sor. A nő elmondta, fél attól, hogy esetleg bántódásuk eshet, amiért a nyilvánosság előtt elmondták a történetüket. Szerinte vannak olyan ismerősei Dávidnak, akiktől tartaniuk kellene, főleg hogy az is előfordult már, hogy felbukkantak a lakásánál. Andrea azért nyilatkozott, mert eddig a hatóságok nem léptek.

István arról mesélt a Blikknek, hogy neki 50 millióval és egy lakással tartozik Dávid. Elmondta, az énekes 72 millió forintnyi összeget vett fel a saját felesége nevére, amivel komoly veszélybe sodorhatja.
„Ennyire gátlástalan, hogy a saját családját, a gyerekeit is eltapossa" – fakadt ki a férfi, aki az egész családdal szoros kapcsolatot ápolt.