Berki Mazsi megrendítő vallomása: "Együtt vészeltük át a magzatok elvesztését"

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
terhesség Berki Mazsi vetélés magzat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mazsi egy friss interjúban beszélét arról, nehéz időszak van a hátuk mögött, hiszen több magzatukat is elveszítették, és nehéz volt megőrizni a hitüket abban, hogy sikerrel járnak.

Ahogy azt korábban megírtuk, a közelmúltban robbant a hír, mely szerint Berki Mazsi áldott állapotban van. Berki Krisztián és felesége egy darabig nem akarták nyilvánosságra hozni az örömhírt, de most, hogy már átlépték a kritikus első 3 hónapot, boldogan mesélnek a csodájukról.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

„Semmi és senki nem tudott nagyobb támaszt nyújtani nekem a csalódásoknál, mint Krisztián. Egymás kezét szorítva vészeltük át a rossz periódust. S bár ő sosem gondolta, hogy nem fog összejönni a baba, nekem eljött a pont, amikor egy picit elengedtem a gyerekkérdést" - írja a Bors alapján a Ripost.

Krisztián pedig azt mondta, egy gyermek nem akkor érkezik a családba, amikor a szülők szeretnék, hanem akkor, amikor eljön az ideje - ő pedig pontosan érezte, mikor fogant meg a kisbabájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.