Berki Krisztián és felesége, Mazsi már többször beszéltek róla, hogy nagyon szeretnének egy közös kisbabát, de sajnos hosszú ideig nem jártak sikerrel.

Az örömhír a HOT! magazin címlapján jelent meg ma először, majd Berki Mazsi is bejelentette saját Facebook oldalán. A rajongók egy ideje sejtették, hogy nem véletlenül gömbölyödik Mazsi pocakja, ám Krisztián felesége addig nem szerette volna tudatni az örömhírt követőivel, amíg nincs túl a vízválasztó három hónapon.

Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket, és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír"

- nyilatkozta a pár egyik barátja. 

Berki Krisztián, Katona Renáta MazsiForrás: www.instagram.com/berkikrisztian

A házaspárnak rögös útja vezetett idáig, bár sokat próbálkoztak, csak nem akart megfoganni az új jövevény.

Nem tudom, miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van, amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem

- mondta még tavaly Berki Krisztián Hajdú Péternek az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. 

Azóta kiderült, hogy a pár megpróbálkozott már inszeminációval, lombik programba is belevágtak és már az örökbefogadáson is gondolkoztak. Miután a második lombik se sikerült, Marzsi természetgyógyászhoz fordult, aki akupunktúrával kezelte. Véleménye szerint az akupunktúra, egy vitaminkúra és a stresszmentesebb élet hozta meg számukra a sikert.