Bréking! Gyermeket vár Berki Krisztián felesége, Mazsi

Forrás: www.instagram.com/berkikrisztian -
gyermekvállalás terhesség Berki Mazsi család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és felesége, Mazsi már többször beszéltek róla, hogy nagyon szeretnének egy közös kisbabát, de sajnos hosszú ideig nem jártak sikerrel.

Az örömhír a HOT! magazin címlapján jelent meg ma először, majd Berki Mazsi is bejelentette saját Facebook oldalán. A rajongók egy ideje sejtették, hogy nem véletlenül gömbölyödik Mazsi pocakja, ám Krisztián felesége addig nem szerette volna tudatni az örömhírt követőivel, amíg nincs túl a vízválasztó három hónapon.

- nyilatkozta a pár egyik barátja.

Berki Krisztián, Katona Renáta Mazsi Forrás: www.instagram.com/berkikrisztian

A házaspárnak rögös útja vezetett idáig, bár sokat próbálkoztak, csak nem akart megfoganni az új jövevény.

- mondta még tavaly Berki Krisztián Hajdú Péternek az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Azóta kiderült, hogy a pár megpróbálkozott már inszeminációval, lombik programba is belevágtak és már az örökbefogadáson is gondolkoztak. Miután a második lombik se sikerült, Marzsi természetgyógyászhoz fordult, aki akupunktúrával kezelte. Véleménye szerint az akupunktúra, egy vitaminkúra és a stresszmentesebb élet hozta meg számukra a sikert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.