Stohl András volt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, ahol a színész arról is mesélt, hogyan lett a Való Világ első műsorvezetője és hogyan reagáltak erre a nézők.

A Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége Stohl András volt. A színész felidézte azt a pillanatot, amikor először ajánlották fel neki, hogy legyen egy valóságshow műsorvezetője. András akkor az RTL Klub-nál dolgozott, amikor Sváby András megkereste a TV2-től, hogy lesz egy műsor, amely meg fogja változtatni a magyar televíziózást. A csatorna elvégeztetett egy felmérést egy holland céggel, ami kimutatta, hogy ő lenne a legalkalmasabb a műsorvezetői posztra.

Stohl AndrásForrás: Instagram, Stohl András

András időt kért és amikor hazaért, megcsörrent a telefon, Kolosi Péter kereste azzal, hogy az RTL Klub-on is lenne egy műsor, ami majd mindent megváltoztat és András lenne a legalkalmasabb a műsorvezetői posztra. Így lett Stohl András a Való Világ műsorvezetője és ennek köszönheti Tilla, hogy a TV2-n viszont ő lett a Big Brother arca.

A valóságshow sok mindent megváltoztatott a színész életében, kapott hideget-meleget, ő viszont nagyon szerette a műsort.

Ezt mindent megváltoztatott, de az én megítélésemet is. Itt volt, aki nagyon megszeretett és volt, aki gyűlölt, hogy mit ordít ez a hülyegyerek ott a stúdióban. Meg amikor a kezem a mappához ért.."

Összezárva Hajdú Péterrel ma este 22:00-kor a Life TV-n!