Fény derült Győrfi Pál és felesége kapcsolatának titkára - Videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
boldogság Győrfi Pál házasság videó megismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál és felesége Salgó Adrienn 16 éve élnek boldog házasságban. Bár köztük is vannak súrlódások, a köztük lévő szövetség megingathatatlan.

Győrfi Pál és kedvese a TV2 Mokka című műsorában mesélték el megismerkedésük történetét és azt, hogy mitől működik annyira jól a házasságuk.

- mesélte Adrienn. Bár a népszerű szóvívő végig ott sündörgött a csinos nő körül, a számát nem merte elkérni, mivel sosem volt az a csajozós típus. Végül a rendezvény után Adrienn írt rá Győrfi Pálra, találkoztak és azóta nem engedik el egymás kezét.

Győrfi Pál és felesége Fotó: Polyák Attila - Origo

Adrienn szerint, Győrfi Pál egy olyan férj, akiről minden nő álmodik: dícséri, büszke rá, napi szinten elmondja neki, hogy jól csinálja, amit csinál. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt is hozzátette, hogy bár egy kapcsolatért minden nap tenni kell, az ő szerelmükben van egy ősi összetartozás, amely nélkül nem működne az egész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.