Németh Lajos rosszullét időjós kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű időjóst, Németh Lajost évekkel ezelőtt kórházba kellett szállítani, miután rosszul lett ébredés után az otthonában. 

Megrázó történetet mesélt el nemrég Németh Lajos, aki bevallotta, hogy évekkel ezelőtt olyan rosszul volt reggel, hogy tolókocsiban kellett kórházba szállítani.

"Reggel arra ébredtem, hogy a napsütés ellenére elkezd sötétedni a világ. Nem így szoktam én ébredni"

- mesélte a Tények Plusznak az időjós.

Németh Lajos nagyon odafigyel az egészséségre azóta, mióta évekkel ezelőtt rosszullét miatt kórházba kellett szállítani Forrás: Facebook/Németh Lajos meteorológus

Lajos családjában sajnos többször hozott magával tragédiát hasonló rosszullét, édesanyját 48 évesen sztrókban veszítette el, valamint nagymamája is agyvérzésben hunyt el.

Az időjós szerencsére azóta már kitűnő egészségnek örvend, nagyon figyel a táplálkozására és a rendszeres mozgásra. Már koronavírus elleni oltást is megkapta, úgyhogy hosszú idő után végre magához ölelhette a gyermekeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.