A magyar énekesnő 16 év után vált el férjétől – Máris újraházasodna?

házasság válás Sebestyén Katja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek énekesnője, Sebestyén Katja a Facebookon osztotta meg az örömhírt, hogy kimondták a válását. Mivel már van új párja, máris a házasságot fontolgatja vele

Sebestyén Katja a Sztárban sztár leszek című műsorban tűnt fel két éve. Az énekesnő többször beszélt arról, hogy a házassága nem mindig felhőtlen, de szerencsére sikerül megoldaniuk a problémákat.
Ám a járvány alatt bebizonyosodott, hogy végleg elhidegültek egymástól férjével. Bevallotta, nehéz volt ennyi időt eltölteniük ketten bezárva, ezért úgy döntöttek, beadják a válókeresetet.

Közben az énekesnőre újra rátalált a szerelem egy régi barátja személyében, éppen ezért most boldogan újságolta, hogy kimondták a válását, és teljesen szabad.

„Egy hosszú korszak vége... 'Házasságuk felbontására irányuló kérelmük jógerőre emelkedett, fellebbezésnek helye nincs!'" – írta a Facebook-oldalán, majd viccesen hozzátette, akár újra meg is házasodhatna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.