Ezért költözött édesanyjához Keresztes Ildikó

Forrás: tv2 -
édesanya Keresztes Ildikó költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén első hónapjait kifejezetten élvezte, de most már nagyon várja a nyitást Keresztes Ildikó. Az énekesnő egy percet sem tétlenkedik, azt is eláruljuk, mivel tölti az idejét.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Keresztes Ildikó olykor nehezen viselte a koronavírus okozta bezártságot és sokszor sírással adta ki magából a feszültséget.

Az kényszerpihenő ugyan még mindig tart, a rekedtes hangú énekesnő már nem bánkódik annyit, nincs is ideje rá. Nemrég lakásfelújításba kezdett, ám maga sem gondolta volna, hogy fél évvel később sem tud otthonában lakni.

"November közepe óta folynak a munkák, és már nem is merem megtippelni, hogy meddig tart, de nem hetekben gondolkozom "nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Keresztes Ildikó.

Keresztes Ildikó és édesanyja Forrás: tv2

"Több helyen lakom azóta, vándorlom a családom és a barátaim között, de jelenleg anyukámnál vagyok. Igazság szerint örülök is, hogy ez így alakult, mert anyu a beteg nagynénémmel él együtt, és így többet tudok nekik segíteni, intézem a bevásárlást, az orvost, és egyszerűen sok időt tudunk együtt tölteni. Bár érdekes, mert pont azon gondolkodtam, hogy a nagy buzgóságommal lehet, hogy nem is teszek jót nekik, hiszen minden feladatot magamra vállalok. Másrészről pedig kevesebb türelmem van már sokszor, de ez valahol természetes, hiszen ahogy mondani szokták, egy ideig mi vagyunk a gyerekek, utána pedig a szüleink válnak azzá."

Keresztes Ildikó azért énekesnői karrierjét sem hanyagolja el, gőzerővel készül már a visszatérésre.

"Nagyon várom a koncerteket, a fellépéseket. Az Operettszínházban leszek a Nine című darabban, ráadásul nemrég megjelent az Együtt jó című dalomhoz egy klip is, amelyre nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, szerették a rajongók" – mondta a művésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.