Válása után két évvel újra komoly kapcsolatban él Yvonne Dederick. Párját már régóta ismeri, de a kapcsolatuk most fordult komolyra.

Yvonne Dederick 25 év után vált el a férjétől, nem volt különösebb oka, csupán elhidegültek egymástól. Szerencsére békében sikerült elbúcsúzniuk. Ennek már két éve, most pedig a sztár ismét komoly kapcsolatban él, amit már a Facebookon is felvállalt.

,,Felkeltette az emberek érdeklődését, hogy kitettem a Facebookra, hogy kapcsolatban vagyok. Ez valóban így van, 'on-off' volt a dolog, mert bár két éve ismrem, meg kellett egymást szokni. Én egy stabil kapcsolatból jöttem ki 25 év után, és új dolog volt, hogy egy új kapcsolatban, hogy kell egy emberrel együtt lenni" – mesélte Yvonne az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában.

Yvonne Dederick újra szerelmes.Fotó: Szabó Gábor - Origo

 Nem volt könnyű ugyanis, mivel mindketten hozták a régi „csomagjukat". Ott vannak a gyerekek is, fontos volt számukra, hogy mindenki kijöjjön mindenkivel. Nekik ők a prioritás, így kellett időt szakítani egymásra, ami nem volt egyszerű.

A titokzatos férfiról csupán annyit árult el, hogy nagyon sportos, de szerepelni egyáltalán nem szeret így nem biztos, hogy sokat fogjuk látni.