Ételre sem volt pénze a magyar sztárnak, most ötvenmilliós lakást vett négyéves lányának

G.w.M rapper éhezés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 24 éves, de elképesztő karriert futott be G.w.M. Ma már milliókat keres, de volt idő - nem is olyan rég - amikor ételre sem volt pénze.

Noha tehetős családból származik Varga Márk, azaz G.w.M, mégis úgy döntött, hogy otthagyja a szüleit, és egyedül boldogul.

„Nekem gyerekkoromban nagyon jó sorom volt, de volt egy hatalmas törés a családunkban. Nagyon lecsúsztunk. Anyukám és apukám szétmentek ezután, és sok vita volt köztük. Én ennek nem akartam a része lenni, ezért döntöttem úgy, hogy csak a zenére koncentrálok, és elköltözöm" – mesélte a rapper.

Nehéz időket élt meg, hiába kezdett beindulni a karrierje hamar. Ugyanis volt idő, amikor ételre sem futotta neki.
„Mindenki azt látta, hogy brutálisan épül a karrier, csak sajnos nem volt mellé lőszer! Nulla forintom volt. Arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár húsz forintos! Már a százasok is elfogytak„ - mesélte a sztár a Ripostnak.

G.w.M hatalmas karriert futott be. Forrás: Instagram / gwmmusic

Ma már viszont olyannyira befutott, hogy 10 milliós lejátszásai vannak a dalainak, és egyáltalán nem kell nélkülöznie, sőt!

„Annyi koncertem volt az elmúlt 6 évben, amennyi nem sok embernek. Volt időm ezt a pénzt megkeresni. Előfordult olyan is, hogy egy vacsorapartira hívtak meg, amiért kétmillió forintot kértem, és kifizették"

A rappert sokan azzal vádolják, hogy szórja a pénzt. Nem rég például 50 millióért vett egy luxuslakást 4 éves kislányának. Azt mondja, ő ezzel csak szeretné bebiztosítani gyerekei jövőjét, hogy nekik ne kelljen nélkülözni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.