Ne dőlj be a legújabb takarítási trendnek, rossz vége lehet

Forrás: Shutterstock -
fashion week vízvezeték-szerelő takarítás wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb trend terjed a közösségi médián, a legújabb őrület az, hogyan tisztítsunk WC-t költséghatékonyabb módon. A szakértők azonban figyelmeztetnek, rossz vége lehet a dolognak.

A Facebook és a TikTok folyamatosan tele van új videókkal, melyekben háziasszonyok osztanak meg tippeket azzal kapcsolatban, hogyan lehet olcsóbban és kreatívabban megúszni a takarítást. A legújabb őrület egy édesanyától származik, aki azt állítja, ha egy kis mosogatószert öntünk a WC-tartályba, akkor minden egyes lehúzás után friss illat lesz a WC-ben, ráadásul a vécékagylót is tisztítja - adta hírül a Mirror.

takarítás wc Forrás: Shutterstock

Többen szkeptikusak voltak a módszer iránt és szakemberek tanácsát is kérték. A vízvezeték-szerelők egyértelműen nyilatkoztak: nem ajánlják ezt a módszert a WC tisztítására, hisz nem véletlenül lettek kifejlesztve kifejezetten öblítős vécékhez használatos tisztítószerek. A terméknek kompatibilisnek kell lennie a vízvezeték-rendszerrel, ráadásul ez a megoldás nem is túl környezetbarát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.