Neki van a világon a legnagyobb szája: simán betol egyszerre egy nagy adag sült krumplit - videó

Forrás: ddp images via AFP/Joerg Koch -
McDonalds videó száj sült krumpli rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samantha Ramsdellnek, aki kivételesen nagy szája miatt hódít a TikTok-on, egy mozdulattal sikerült betömni egy nagy adag McDonald's sült krumplit a szájába.

Mindenki másban tehetséges, Samantha Ramsdell azzal gyűjtött 1,5 millió követőt magának a TikTok-on, hogy nagy méretű szendvicseket, ételeket töm egyszerre hatalmas szájába. Leghíresebb videójában egy nagy adag McDonald's sült krumplit vesz a kezébe, majd egyesével rakja a szalmaburgonyát a szájába. Mikor az összes benn van, kezével behajtogatja a kilógó szálakat és hopp, már a szájában is van a nagy mekis krumpli - írja a Mirror.

@samramsdell5

Reply to @marsssgodzilla one bite everyone knows the rules! Comment below what I should try next! ##WorthTheWait##OneStepCloser

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

A követők imádják Samantha mutatványát. Egyesek szerint istenadta tehetség, míg mások utánozni próbálják, nem túl nagy sikerrel. A lány nem csak a sült krumplit, hanem a legnagyobb szendvicseket is igyekszik a szájába tömni, rajongói legnagyobb ámulatára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.