A múlt héten robbant a hír, hogy Bochkor Gábor évekig titkos kapcsolatban élt Demeter Alexandrával, aki az egyik kereskedelmi csatorna túlélő showjában szerepelt évekkel ezelőtt.

A rádiós és szerelme nem rég szakítottak, Alexandra pedig a nyilvánosság előtt is vállalta, hogy egy párt alkotott Bochkorral. Mióta szakítottak, még inkább felkeltette a férfiak figyelmét, és nem tagadja, hogy ostromolják a férfiak.

A gyönyörű közszereplő nagy port kavart történetével, és nagy meglepődésére a nők is kiálltak mellette.

„Elképesztő, mennyi nőtársamat is megérintette a történetem... Köszönettel tartozom mindenkinek a sok támogató gondolatért! Megnyugvással tölt el, hogy nők és férfiak egyaránt megértették az üzenetem" – írta Alexandra, akinek természetesen nem csak nőtársai írnak üzeneteket.

"Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem. Ledöbbentem, mennyi nő rezonált erre az üzenetemre és osztották meg velem történetüket, milyen méltatlan helyzetben vannak a kapcsolatukban. Szerelmek jönnek-mennek az életben, de vannak olyan esetek, amikről beszélni kell

– mondta Bochkor eltitkolt exbarátnője a Blikknek. Alexa a történtek után komoly kapcsolatra vágyik, egy olyan férfi oldalán, akivel közösen tervezheti jövőjét, és természetesen ország világ előtt fel is vállalja azt.

Bochkor Gábor exe, Demeter AlexandraForrás: Instagram