„Soha nem voltam szigorú”- így nevelte gyerekeit Détár Enikő

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Détár Enikő gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mindig is kellő szabadságot biztosított a gyerekeinek, Détár Enikő sosem akarta nekik megmondani, mit tegyenek.

Détár Enikő nem volt szigorú anyuka, gyerekeit inkább arra nevelte, hogy érezzék jól magukat az életben. A színésznőnek két gyereke született Rékasi Károlytól, és mostani kedvesének is van két gyereke.

Détár Enikő nem volt szigorú gyerekeivel szemben . Forrás: Détár Enikő/Instagram

„Soha nem voltam szigorú, hiszen az én szabadságvágyam is határtalan. Azt szoktam mondani, a mi kis mozaik családunkban élő gyerekeknek, hogy érezzék jól magukat az életben. Érezzék jól magukat, de úgy, hogy azzal ne ártsanak se maguknak, se másoknak. Nincsenek komoly elvárásaim a gyerekeimmel szemben, csak azt akartam, hogy megtalálják a saját útjukat" – árulta el Enikő a Ripostnak.

Két gyereke közül egyébként egyik sem követte édesanyját a színészi pályán. Lánya közgazdász lett, a fia pedig verses kötetet adott ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.