Weisz Fanni válása után találta meg azt a férfit, aki igazán hozzávaló. Erre lehet legalábbis következtetni abból, ahogyan a modell mostanában érzi magát.

Fanni rettentően élvezi, hogy új párja, Bókay Gergő semmilyen szinten sem akarja megváltoztatni őt.

Valójában az együttélés miatt a hétköznapi dolgokban semmi változtatásra nem volt szükségem. Gergővel hasonló módon gondolkodunk, azzal támogat, hogy hagyja megvalósítani az elképzeléseimet, hagy végre kiteljesedni – mesélte a Blikknek Weisz Fanni, aki korábban azt is elárulta, sikertelen első házassága nem vette el a kedvét, hogy egyszer majd újra feleség legyen.

"Természetesen el tudom képzelni, hogy újra férjhez menjek. Miért is ne? De akkor már olyannak kell lennie, amilyennek megálmodtam!"

Weisz FanniForrás: instagram.com/realweiszfanni

 

Weisz Fanni és édesanyja tavaly találtak 5 év után újra egymásra, melyben nagy szerepe van a siket modell új párjának, is

"Nagyon élvezem, hogy visszakaptam a lányomat, végre igazán családi ebédek a családi ebédek nálunk, amelyeken Fanni párja, Gergő is részt vesz. Ő már egy érett gondolkodású férfi, akinek ugyanolyan a családdal kapcsolatos értékrendje, mint a miénk. Hagyja Fannit kibontakozni. (...) Úgy látom, végre beérett a lányom, már igazán felnőtt módra, felelősségteljesen gondolkodik. Mindig azt mondtam neki, hogy kérje ki mindenki véleményét, de döntsön úgy, ahogy igazán szeretne. Azt látom, hogy most abszolút ezt az utat követi, sokkal nyitottabb lett" - mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Léránt Ágnes