Ez a férfi birtokolja a legrégebb óta felfújt lufit a világon

Forrás: Thinkstock -
bizarr lufi világrekord léggömb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit férfi, Ryan Harrison állítása szerint, nála van a legrégebb óta felfújt lufi a világon, amit 1992-ben, a születésekor még a nagymamája adott neki. 

A férfi a léggömböt születésekor kapta a nagymamájától 1992-ben. A lufin jól látható a felirat, miszerint 'kisfiú született' és a gyártási dátum, ami 1991.

Azóta eltelt 30 év és a lufi pontosan ugyanúgy néz ki, mint amikor Ryan megkapta. Ő viszont azóta már férfivá cseperedett, a nagymamája pedig már 82 éves, de a mai napig emlékszik az ajándékra, amit az unokájának adott.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A lufi az évek során elkeveredett Harrison szüleinek a házában, de nemrég egy rendrakás során újra előkerült. Egy réteg ragasztószalaggal meg is erősítette a lufit és biztonságba helyezte, bízva abban, hogy még az 50. születésnapi buliján is ugyanilyen állapotban foghatja a kezében.

A legrégebbi érintetlen állapotú felfújt lufi rekordja egyébként létező dolog, az eddigi rekorder állítólag 26 éven keresztül maradt sértetlen állapotban - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.