Panzió nyílik abban a házban, ahol Molnár Csilla szépségkirálynő öngyilkos lett

Forrás: MTI/Benkő Imre -
öngyilkos otthon panzió Molnár Csilla Fonyód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Csilla 1985-ben lett Magyarország szépségkirálynője,, ám a hazai történelembe tragikus sorsával vonult be. Egykori otthonában most panzíót terveznek nyitni.

Molnár Csilla mindössze 16 éves volt, amikor jelentkezett a hosszú évek után először megrendezett magyar szépségversenyre 1985-ben.Bár a koronát elnyerte, nem sokkal később gyógyszerekkel öngyilkos lett.

Budapest, 1985. október 5. Molnár Csilla Andrea, a Magyarország Szépe verseny győztese Forrás: MTI/Benkő Imre

Egykori fonyódi otthona hosszú éveken át üresen állt, ám ez hamarosan megváltozhat. 2017-ben közel 80 millió forintért árult ingatlan új tulajdonosa ugyanis úgy tervezi, panziót nyit az épületben.

A Ripost egyik olvasója számolt be arról, hogy Molnár Csilla egykori otthona, ahol a szépéskirálynő 17 évesen öngyilkos lett, hamarosan panzióként fog megnyitni.

„Nagy rajongója voltam Csillának, rettentően elkeserített, amikor eldobta magától az életét. Közel harminc éve vásároltuk a nyaralónkat a településen, azóta gyakran mentünk el a ház előtt nyaranta, s a szomszédokkal a mai napig többször szóba kerül ez a tragédia" (...) Azt hallottam, hogy a panzió a pandémia miatt még nem üzemel, de mivel rengeteg embert várnak nyáron a Balatonra, állítólag rövidesen nyitni fog. Egyébként jó helyen van, viszonylag közel a parthoz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.