Ambrus Attilát többször feljelentették a kofák Veresegyházán

videó Viszkis Ambrus Attila támadás feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Ambrus Attila megdöbbentő vallomást tett arról, hogy hogyan fogadja őt a piacon a többi árus. Volt már többször példa arra, hogy fel is jelentették.

Az ország Viszkiséről mindenki tudja, hogy amióta jó útra tért, kerámia készítéssel keresi a kenyerét. Nem is gondolnánk, de a legtöbb piacon csúnyán néznek a hírességre, és rosszalló megjegyzéseket tesznek a háta mögött. Arra is volt példa, hogy feljelentették, amiért megivott néhány felest árulás közben.

"Itt arról szól, hogy reggel megérkezel, kipakolsz és akkor körbekínáljuk egymást.

Ezzel sincsen gond, csak azzal van a gond, utána meg feljelentenek, hogy én megiszok két felest és ezt nem értem, hogy miért, miközben nem vittem el a pénztárcájukat, nem vagyok konkurencia, nem azt árulom, amit ők árulnak és ezzel együtt azt érzem, hogy kiutáltak erről a helyről"

- mesélte el a Mokkának Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.