Tej spriccel a hónaljában nőtt melleiből az újdonsült édesanyának

Forrás: Shutterstock -
kisbaba mellek szülés hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután életet adott gyermekének Samantha, két extra mellett növesztett a hónaljában, amelyekből nagy meglepetésére tej is jött.

Sokk hatása alatt van az édesanya, aki újszülött kislányát szoptatva lett arra figyelmes, hogy hónaljából kinőtt exta melleiből spriccel a tej.

A Los Angelesben élő Samantha szülés után vette észre a csomókat, amelyek sokkal több kellemetlen és fájdalmas pillanatot okoznak neki, mint örömöt és boldogságot. Abban reménykedik, hogy műtéti úton sikerül eltávolítani a dudorokat, amelyeket állandóan kidörzsölnek a ruhái. Nem győzi őket takargatni.

Szoptatás közben vette észre az édesanya, hogy folyik a tej a hónaljából kinőtt melleiből is (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Samantha már fel is keresett egy sebészt, aki elmondta, hogy a probléma a bőrszövet felhalmozódása miatt alakult ki, amelyet egyszerű zsírleszívással el lehet távolítani - írja a Daily Star.

"Alig várom, hogy felvegyem, amit akarok, és végre újra magabiztos lehessek" - mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.