Alekosz rájött, miért nem kell a nőknek: túl kifinomult a mai hölgyekhez

Forrás: TV2 -
önismeret párkeresés barátnő Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz akármennyire is vágyik rá, mégsem találja a hozzá illő hölgyet. Úgy tűnik azonban, hogy pár nappal ezelőtt a korábbi reality győztes megvilágosodott: már tudja, miért nem érkezik életébe a nagy Ő.

"Én kérem, megértettem, hogy miért nem akarnak a nők. Gróf vagyok! Tele arisztokratikus vonásokkal, egyedi, kifinomult stílussal, finom eleganciával.
Kommunikációban is egy egészen más kulturális holdudvarhoz tartozom, finom ember vagyok. Gondolkodásmódom érdekes, misztikus.
Kedvelem a finom dolgokat, a finom holmikat; zenei vonalon sem tamtamdobot hallgatok. Viszkivel és szivarral, bakeliten, Gerendás Pétert forgatok.

Sztárok legviccesebb kijelentései Alekosz Forrás: TV2

Egy jó musicalre, mindig elmegyek. Kedvencem a Szent István körút 14 című musical. Presser Gábor! Koltai Róbert és Kern András pedig, legnagyobbak.
Lakásom hangulata klasszikus előkelő kastélyszálló hangulatát kölcsönzi a nemlétező hölgyvendégnek, akit vodkanarancs helyett, rangos rummal kínálok.
Gasztronómiában előtérbe helyezem a vadételeket, amelyeket magam készítek el. A vargányagomba, sohasem maradhat el. Grill, és bogrács.
Kertészként, saját magam gondozom a birtokomat. A növényeket, fákat bokrokat, én telepítem. Füvet, hetente levágom. Az ezüsthárs alatt pálinkázom.
Hobbim a vasútmodellezés, és a Sakk! Nemzetközi Mesterfokozatomat, megszereztem. Búvárkodom, sportlövök, autóversenyzem. Vitorlázórepülés!
Levonva tehát a szomorú konzekvenciát, sajnos, itt már hölgytársaság, nem lesz. Ezt a dolgot sajnos megváltoztatni, nemlehet. Örökre ígymarad.

Nőkiránti reménytelen vágyakozással:
Nagy Alekosz, Görög gróf" - írta közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.