"Diana most nagyon csalódott lenne Harry miatt " - állítja egy királyi bennfentes

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
csalódás Diana hercegné csalódottság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem csillapodik a Harry herceg körüli botrány: egy királyi bennfentes ezúttal arról beszélt, mit szólna Diana fia viselkedéséhez, ha még élne.

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor Diana hercegné tragikus hirtelenséggel elhunyt. Egy 2007-es interjúban a herceg azt mondta, legalább húsz évre van szüksége, hogy szembe tudjon nézni az anyja halálával kapcsolatos érzelmeivel. Nos, Harry tartotta a szavát, ugyanis most, 36 évesen édesanyja elvesztéséről is vallott:

-mondta Harry a nagy port kavart Oprah-interjúban.

Egyes királyi bennfentesek azt állítják, ez az állítás egyáltalán nem igaz, ugyanis Diana ha élne, nagyon csalódott lenne fia viselkedése miatt.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

"Nagyon csalódott lenne, ha látná, amint Harry mentális egészségért folytatott kampánya miatt ilyen rossz színben tünteti fel a királyi családot. Nem érezné helyesnek, hogy a családdal felmerülő problémáitól hangos a média, és hogy magánéletének apró részleteit kiteregeti. Diana aggódna, hogy a média csak kihasználja a fiát"

- tette hozzá.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.