Megszokhattuk már, hogy Alekosz a gyengébbik nem képviselőinek üzenget közösségi oldalán: a biztonsági őrként dolgozó egykori valóságshow győztes most elárulta, milyen számára a tökéletes nő.

Alekosz pár nappal ezelőtt megelégelte, hogy a nők valamiért messze elkerülik őt. Az egykori valóságshow győztes, aki egyébként az utóbbi időben grófnak titulálja magát, most hosszú posztban írta le, milyen számára a tökéletes nő, előtte pedig arról vallott, hogy felháborítónak tartja, amikor valaki kizárólag hétvégén ér rá randizni vele.

„Vegyen ki szabadnapot! Ha én meg tudom oldani, akkor az is" – utasította a nőket Alekosz.

 A Ripost  megkereste őt, és arra kérte, mondja el, milyen nőt szeretne maga mellett tudni, válaszként pedig nagyon pontos leírás érkezett.

„18-21 éves. 35-ig semmi. 35-42 éves. 42 fölött semmi. Agya legyen, de ne túl sok. A butaság ugyanis vonzó. Persze annyi legyen, hogy fölmérje, Alekoszról van szó. Magas iskolai végzettséget nem igényelek. A kisugárzás a fontos! Irányítható, terelgethető típus legyen. Tervei, életcélja ne legyen. Azt majd én alakítom ki benne. Legyen lágyhangú, csöndes és simulékony. Odaadó. Ha úgy adódik, az első randin adja oda magát! Legyen tisztában vele, hogy 24 óra alatt úgysem változik semmi. Mi változna. Legyen rám büszke! Barátnők ellenvéleményére ne hallgasson. Csak engem akarjon! A szülei nem érdekelnek" – hangzott el Alekosztól, aki alig pár órája megfejtette, hogy intellektusa és erkölcsi morálja miatt nincs barátnője.