"Az első randin adja oda magát, életcélja ne legyen!" - Alekosz számára ilyen a tökéletes nő

Forrás: TV2 -
tökéletesség csajozás életcél Alekosz randi Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Alekosz a gyengébbik nem képviselőinek üzenget közösségi oldalán: a biztonsági őrként dolgozó egykori valóságshow győztes most elárulta, milyen számára a tökéletes nő.

Alekosz pár nappal ezelőtt megelégelte, hogy a nők valamiért messze elkerülik őt. Az egykori valóságshow győztes, aki egyébként az utóbbi időben grófnak titulálja magát, most hosszú posztban írta le, milyen számára a tökéletes nő, előtte pedig arról vallott, hogy felháborítónak tartja, amikor valaki kizárólag hétvégén ér rá randizni vele.

A Ripost megkereste őt, és arra kérte, mondja el, milyen nőt szeretne maga mellett tudni, válaszként pedig nagyon pontos leírás érkezett.

Tervei, életcélja ne legyen. Azt majd én alakítom ki benne. Legyen lágyhangú, csöndes és simulékony. Odaadó. Ha úgy adódik, az első randin adja oda magát!

intellektusa és erkölcsi morálja miatt nincs barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.