Ez a büntetés vár Berki Krisztiánra

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki -
büntetőfékezés tárgyalás bíróság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián újabb tárgyaláson van túl. A celeb azt mondja, nem bűnös, nem büntetőfékezett 2018-ban.

Berki Krisztián 2018-ban okozott balesetet, amikor büntetőfékezett egy busz előtt, a busz pedig belehajtott az autójába. Berki azóta is próbálja kimagyarázni, hogy miért fékezett, de a hatóságokat nem tudja meggyőzni.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

A mai tárgyalásra több tanút is beidéztek, többek közöt Krisztián feleségét, Berki Mazsit is, ám a kismama úgy döntött, hogy nem jelenik meg a bíróságon.

Berki, ha elismeri a bűnösségét, 2 év 6 hónap szabadságvesztést kaphat és a büntetés kétharmadának letöltése után helyezhetnék feltételesen szabadlábra. Ezen túlmenően pedig még három évre eltiltanák a vezetéstől és természetesen a közügyektől is.

Krisztián újra kijelentette, hogy nem vallja bűnösnek magát.

Mivel Berkinek jelenleg nincs jogosítványa, a bíróságon jelezte, szeretné kérvényezni azt. Hiszen felesége, Berki Renáta várandós, valamint kislánya, Berki Natasa Zselyke több mint 50 kilométerre lakik tőle, és autó nélkül nem tudja iskolába vinni a kislányt -írta a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.