Újra összeállhat a NOX? – Ismét együtt Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás

zene Péter Szabó Szilvia Nox Nagy Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotót posztolt a NOX egykori két tagja Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás. A rajongókból ez pedig hatalmas izgalmat váltott ki...

Az egyik legsikeresebb hazai együttes volt anno a NOX, ám sajnos 2010-ben a banda feloszlott. Péter Szabó Szilvia elhagyta az országot, és Ausztráliába költözött. Nagy Tamásnak tönkrement a házassága, és komoly anyagi gondjai is akadtak. A sztár még öngyilkosságot is megkísérelt.

Ám szerencsére azóta talpra állt, sőt Péter Szabó Szilvia is már itthon van egy ideje. A két jó barát most pedig közös fotót posztolt, amitől a NOX-rajongók teljesen beindultak, és abban reménykednek, hogy az együttes újra összeáll – adta hírül a Bors.

„Hiányzott már egy jó beszélgetés Noxocskával, volt miről beszélgetni..." – Tamás csupán ennyit írt a fotóhoz. Egyelőre nem regáltak a rajongók felvetésére, de az biztos, hogy az énekesnő hamarosan NOXtalgia-turnéra indul. Lehetséges, hogy itt még Tamás is feltűnik...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.