Ennek a rejtélyes férfinak is gratulálnak Meghan és Harry gyermekének születése kapcsán

Forrás: WireImage/Ferdaus Shamim -
James Hewitt gratuláció konspiráció Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször felmerült az összeesküvés-elméletek kedvelőinek körében, hogy vlaójában nem is Harry herceg, hanem Diana egykori szeretője, James Hewitt Harry igazi apja.

Az emberek imádják az összeesküvés-elméleteket és ebből természetesen nem maradhatott ki a királyi család sem. Szárnyra kapott az a pletyka, miszerint Harry herceg igazi édesapja nem Károly herceg, hanem James Hewitt. A férfi Diana hercegnőnek tartott lovagló órákat 1986 és 1991 között és szerelmi viszony is kialakult köztünk. Az viszont lehetetlen, hogy ő legyen Harry apja, mivel amikor James és Diana először találkoztak, Harry már megszületett - írja a Daily Star.

James Hewitt Forrás: WireImage/Ferdaus Shamim

Ez azonban mintha nem érdekelné az embereket, újra meg újra előveszik ezt a teóriát. Most, hogy tegnap megszületett Harry és Meghan második kisbabája, sokan gratuláltak a férfinak unokája születéséhez a közösségi médiában. Sőt, valaki a kis Lilibet nevében is posztolt, miszerint: "Már alig várom, hogy találkozhassak a nagypapámmal, James Hewitt-tel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.