Hódi Pamela sztárok magazin gyerekszületés Dobrády Ákos megszületett babyboom Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csupán az év felénél járunk, máris rengeteg kis csöppség született 2021-ben a hazai sztárok körében. Volt, akinek végigkísérhettük az egész terhességet, de akadtak olyanok is, akiknél valóban meglepetésként ért minket a baba érkezése.

Összegyűjtöttük, hogy kik azok a hazai ismert emberek, akiknek idén született gyermekük. Érdekes, hogy a legtöbb baba májusban érkezett.

Dobrády Ákos

Karsai Zita

A Megatáncból ismert táncos 42 évesen adott életet májusban első gyermekének. Lili kicsit megijesztette szüleit, mivel besárgult, így csak hat nap után engedték ki a kórházból anyukájával, de azóta úgy tudni, a picivel minden a legnagyobb rendben van.

Pintér Adrienn

Freya Jazminról és a boldog szülőkről készült képeket IDE kattintva tudod megnézni.

Dér Heni

Az énekesnő számára 2021 talán a legboldogabb év, hiszen januárban hozzáment szerelméhez, májusban pedig megszületett első gyermeke, Bendegúz. Heni ráadásul rendőri kísérettel ment kórházba, amivel nem is tudta volna eltitkolni a pici érkeztét.

Hódi Pamela

Pamela második kislányának május eleji érkezését több dolog is megelőzte: szétköltözés, kibékülés, esküvő és egy új otthon, egy családi ház. A pici érdekes és egyben gyönyörű nevet kapott, Evolet Olívia.

Evolet Olíviáról a fotót ITT tekintheted meg.

A Berki Krisztiánnal való korábbi kapcsolatából született lánya, Nati azonban hamarosan egy másik kistesóval is gazdagodik, ugyanis Mazsi is várandós.

Young G Béci

Az egykori valósághősnek már volt egy gyermeke ex-feleségétől, ám új párjával is úgy érezték, szerelmükben elérkezett az idő a közös babához. Béci második kislányát egy, a várandóság során fellépő nőgyógyászati probléma miatt a 36. héten műtéttel segítették a világra május elején. Ennek ellenére szerencsére a baba és az anyuka is remekül vannak.

Szalóki Ági

Az énekesnő első gyermeke április végén született. A kisfiú az Áron nevet kapta szüleitől, édesanyja pedig erősnek és egészségesnek írta le a kis csöppséget.

Szalóki Ági kisbabájával Forrás: Facebook/Szalóki Ági hivatalos oldala

Hoffmann Mónika

Ebergényi Réka

A 39 éves szupermodell második kislánya, Alba Rose februárban született meg, nővére, Mara 9 évvel idősebb nála.

Ebergényi Réka és Alba Rose Forrás: Instagram/rekaebergenyi

Kardos Eszter

Kardos Eszter Zitával Forrás: Instagram/eszterkardo

Dombóvári István

A humorista tavaly nyáron titokban vette el szerelmét, a párnak pedig januárban meg is született az első gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.