Bár még csupán az év felénél járunk, máris rengeteg kis csöppség született 2021-ben a hazai sztárok körében. Volt, akinek végigkísérhettük az egész terhességet, de akadtak olyanok is, akiknél valóban meglepetésként ért minket a baba érkezése.

Összegyűjtöttük, hogy kik azok a hazai ismert emberek, akiknek idén született gyermekük. Érdekes, hogy a legtöbb baba májusban érkezett.

Dobrády Ákos

A TNT frontember pár éve szakított akkori kedvesével, Iszak Esztivel. Nem sokkal 2016-os különválásuk előtt még a gyermekvállalás kérdése is felmerült köztük, de azóta már mindketten megtalálták azt, akivel valóban komolyan tervezik a jövőjüket.
Az énekes első gyermeke nyár elején született meg, amiről a büszke apuka számolt be:
2021 06. 06-án, 13.07 perckor világra jött Dobrády Bende Mór!

Karsai Zita

A Megatáncból ismert táncos 42 évesen adott életet májusban első gyermekének. Lili kicsit megijesztette szüleit, mivel besárgult, így csak hat nap után engedték ki a kórházból anyukájával, de azóta úgy tudni, a picivel minden a legnagyobb rendben van.

Pintér Adrienn

Ada csupán két ikerfiú boldog anyukája volt, egészen május közepéig, mikor megszületett kislánya, aki igazán különleges nevet kapott:
Szia Vilag! Kiss Freya Jazmin néven kezdtem meg apró lépteim ebben a világban – írta a háromgyermekes Ada.

Freya Jazminról és a boldog szülőkről  készült képeket  IDE kattintva tudod megnézni. 

 

Dér Heni

Az énekesnő számára 2021 talán a legboldogabb év, hiszen januárban hozzáment szerelméhez, májusban pedig megszületett első gyermeke, Bendegúz. Heni ráadásul rendőri kísérettel ment kórházba, amivel nem is tudta volna eltitkolni a pici érkeztét.

Hódi Pamela

Pamela második kislányának május eleji érkezését több dolog is megelőzte: szétköltözés, kibékülés, esküvő és egy új otthon, egy családi ház. A pici érdekes és egyben gyönyörű nevet kapott, Evolet Olívia.

Evolet Olíviáról a fotót ITT tekintheted meg. 

A Berki Krisztiánnal való korábbi kapcsolatából született lánya, Nati azonban hamarosan egy másik kistesóval is gazdagodik, ugyanis Mazsi is várandós.

Young G Béci

Az egykori valósághősnek már volt egy gyermeke ex-feleségétől, ám új párjával is úgy érezték, szerelmükben elérkezett az idő a közös babához. Béci második kislányát egy, a várandóság során fellépő nőgyógyászati probléma miatt a 36. héten műtéttel segítették a világra május elején. Ennek ellenére szerencsére a baba és az anyuka is remekül vannak.

Szalóki Ági

Az énekesnő első gyermeke április végén született. A kisfiú az Áron nevet kapta szüleitől, édesanyja pedig erősnek és egészségesnek írta le a kis csöppséget.

Szalóki Ági kisbabájávalForrás: Facebook/Szalóki Ági hivatalos oldala

Hoffmann Mónika

A Megasztár egykori versenyzőjének is idén született meg első gyermeke, aki édesanyja igen megható sorokkal köszöntött:
Engedjétek meg, hogy bemutassam Alicia Melody Hoffman Ekenberget, a mi egyetlen szerelmünket. Légy üdvözölve a családban, kis angyalka, már most annyira szeretünk, hogy szinte már fáj.

Ebergényi Réka

A 39 éves szupermodell második kislánya, Alba Rose februárban született meg, nővére, Mara 9 évvel idősebb nála.

Ebergényi Réka és Alba RoseForrás: Instagram/rekaebergenyi

Kardos Eszter

A bájos színésznő második gyermeke januárban született, kisfia, Erik már nagyon várta a kistestvért. A kislány nevét a pár nem bízta a véletlenre:
A lányunk a Győrfy Zita nevet kapta. Hercegnős nevet szerettünk volna adni neki és Zita volt az utolsó magyar királyné.

Kardos Eszter ZitávalForrás: Instagram/eszterkardo

Dombóvári István

A humorista tavaly nyáron titokban vette el szerelmét, a párnak pedig januárban meg is született az első gyermeke.