"Elég legyen a fogyásból" - nem kímélik a kommentelők Tóth Gabit- Fotó

Forrás: Twitter -
Tóth Gabi alak fogyás vélemény Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bomba formában van, és bátran kijelenthetjük, hogy szexibb, mint valaha. Mióta visszanyerte szülés előtti alakját, a rajongók egy része odáig van érte, és a receptet követeli, akadnak azonban, akik támadják Gabit, és túl vékonynak tartják...

Tóth Gabi jelenleg is forgat, ugyanis ő is ítészként foglal helyet a Sztárban sztár leszek zsűrijében. Két évvel ezelőtt az énekesnő már nem tudott szerepet vállalni az utolsó adásokban, ugyanis akkor született kislányuk, Hannaróza.

Gabi most tökéletes külsővel tért vissza a képernyőre, bár ő is látja, hogy megoszlanak a vélemények testéről. Új blogbejegyzésében arról írt, hogy pajzsmirigybetegsége miatt fogyott le, nem pedig azért, mert több időt foglalkozik a testével, mint a gyermekével. A szókimondó énekesnő szerint az, hogy rendszeresen vékonynak titulálják, tetszégyenítés, és örülne, ha mindenki elfogadná magát.

Legújabb fotója alatt is nagyon megosztóak a hozzászólások:

- írta az egyik kommentelő, egy másik pedig így fogalmazott:

"Elég legyen a fogyásból"

-írta egy másik hozzászóló, aki örülne, ha az énekesnő megosztaná vele fogyása titkát.

"Itt alig lehet rádismerni,ez nem Te vagy! A Te dolgod,de már ne foggyál mert ez már sok! Szülés utáni állapotod sokkal jobb volt amikor visszarázódtál önmagadhoz! Ez a frizura sem előnyös neked,az ami volt az nagyon jól állt! Nemtudom mi,de az arcodon is van nekem ami nagyon furcsa! Tehát összességében ez nem Te vagy!"

-fejtette ki véleményét egy harmadik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.