Az egykori luxusfeleség gyerekkora óta imádja a divatot, de bevallotta, hogy egy ötezer forintos cipőben is jól érzi magát.

Vasvári Vivi mindig szuperdivatos és imádja a világmárkák luxusdarabjait. Szenvedélye egészen kislánykorába nyúlik vissza, hiszen anyukája őt és a testvérét is csodaszép ruhákba öltöztette. Sőt, amikor jó sporteredményeket ért el, édesapja mindig vásárlással jutalmazta meg.

Vasvári VivienForrás: Vasvári Vivien/Instagram

Vivi nem csak a divatot követi, de saját stílusa is kialakult az évek alatt, ami szerinte egyszerre sportos, elegáns és szexi.

Amellett, hogy gardróbjában a legtöbb világmárka is megtalálható, helyet kapnak az olcsó, néhány ezer forintos cipők, táskák és ruhák is.

Csak akkor vásárolok, ha szükségem van valamire, és ésszerű határok közt döntök. Például egy kis táskáért sosem adnék több millió forintot. Mellesleg az ötezer forintos cipőt ugyanannyira szeretem, mint amit tízszer annyiért vettem. A ruhákat nem szoktam gyűjtögetni, pár évente kiválogatom, hogy mi az, ami már nem kell, és azokat elajándékozom, kisorsolom a rajongóim között, vagy jótékony célra ajánlom fel. Érdekes, hogy nemrég adtam oda egy barátnőmnek azt az Yves Saint Laurent szandált, amit tíz éve vettem, és az volt az első márkás cipőm. Jelenleg nagyjából 80-90 pár cipőm van, táskából pedig 20-30 lehet, de hamarosan jön a szelektálás, hogy legyen hely az újaknak.

- mondta Vivi a Blikknek  adott interjúban.