Videón, ahogy egy szurkoló a pályán rohangál a magyar meccs alatt

futball foci Eb 2021 szurkolás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedd esti meccsen a magyarok 3-0-ra kikaptak a címvédő portugál csapattól a Puskás Arénában, és bár a tévé ezt a jelenetet nem mutatta, nem csak a focisták voltak a pályán tegnap este.

A felvételen látható drukker azután szaladt be a pályára, hogy les miatt nem adták meg Schön Szabolcs gólját a portugálok elleni Eb-meccsen. Hosszú másodpercekig senkinek nem tűnt fel, hogy ott van, majd önszántából jött le a pályáról. A biztonságiak a történtek után tárt karokkal várták a pálya mellett, és kivezették a stadionból.

A magyar válogatottnak egyébként az egész ország - beleértve a hírességeket is - egy emberként szurkolt a mecccs alatt, Budapest utcái szinte megbénultak, és bár a magyarok vereséget szenvedtek, Ronaldo pedig kis híján lemaradt a mérkőzésről, büszkék lehetünk a fiúkra, ugyanis szívvel-lélekkel harcoltak.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.