A kedd esti meccsen a magyarok 3-0-ra kikaptak a címvédő portugál csapattól a Puskás Arénában, és bár a tévé ezt a jelenetet nem mutatta, nem csak a focisták voltak a pályán tegnap este.

A felvételen látható drukker azután szaladt be a pályára, hogy les miatt nem adták meg Schön Szabolcs gólját a portugálok elleni Eb-meccsen. Hosszú másodpercekig senkinek nem tűnt fel, hogy ott van, majd önszántából jött le a pályáról. A biztonságiak a történtek után tárt karokkal várták a pálya mellett, és kivezették a stadionból. 

A magyar válogatottnak egyébként az egész ország - beleértve a hírességeket is -  egy emberként szurkolt a mecccs alatt, Budapest utcái szinte megbénultak, és bár a magyarok vereséget szenvedtek, Ronaldo pedig kis híján lemaradt a mérkőzésről, büszkék lehetünk a fiúkra, ugyanis szívvel-lélekkel harcoltak.

 

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.