Hamarosan újabb bombát robbant Meghan Markle: ezt tervezi Harry felesége

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Harry Meghan Markle szoboravatás Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné július 1-jén ünnepelné a 60. születésnapját, a kerek évforduló alkalmából egy szobrot állítanak a szívek királynője emlékére a Kensington-palotában.

Májusban arról volt szó, hogy Harry herceg nem biztos abban, hogy ott tud lenni édesanyja szobrának avatóünnepségén, hiszen nem tudták előre, hogy mikor fog megszületni kislányuk, Lilibet Diana.

A kicsi végül június 4-én jött a világra, így a herceg minden további nélkül el tud utazni Angliába. Eddig azt lehetett tudni, hogy Meghan nem vesz részt az eseményen, de a legújabb információk szerint ő is ott akar lenni az ünnepsége - írja a Daily Mirror.

Meghan is ott szeretne lenni Diana hercegné szoboravató ünnepségén Forrás: AFP/Saeed Khan

Az ok, amiért el szeretne menni Meghan egyszerű: szeretné férjét támogatni a jelenlétével, ugyanis Harry nagyapjának temetésén ridegen fogadták a rokonok a herceget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.